Thursday, August 30, 2012

Drama Adam & Hawa -Episod 4 @ 30 Aug

Haa...camna setakat nie tgk citer Adam & Hawa nie? Masih blum panas kan...
tp mama tk sabar nk tgk setiap episod... so mlm nie episod ke-4 then episod ke-5 kena tggu 4hari baru dpt tgk.. huhu...

jom layan sinopsis episod ke-4 nie.. check it out....

Sinopsis - Episod 4 @ 10mlm - 30 Aug 2012Ain heran kenapa dia boleh termimpi Adam…padanya dia Cuma admire dan suka melihat wajah Adam yang tampan bukan jatuh cinta. Keadaan di tadika mula hebo cikgu Zauyah makin cuba tawan hati Adam. Malah pekerja di tadika juga bergossip melihat Adam banyak habiskan masa dengan Ain cikgu baru tadika. Ain sememangnya peramah turut terkena tempias gossip.

Isu Adam mula jadi perhatikan ahli pekerja tadika. Mereka tahu kini Adam 'attack' Ain..banyak perkara yang mereka cungkil dari Ain…adakah perkara yang sama juga berlaku pada mana-mana perempuan yang Adam kenal. Kakitangan tadika suka melihat Adam dan Ain dari cikgu Zauyah yang perasaan dengan Adam.

Ain mula rasa Adam memang suka mainkan perasaan dan kaki perempuan. Dan mula perlu jarangkan dirinya. Ain tak dia jadi bahan gossip di tadika kerana di baru bekerja dan tak nak mendatangkan masalah.

Ketika Ain dipanggil Kak Zah tentang scope kerjanya. Adam mencari peluang untuk makin rapat dengan Ain dengan mencari alas an supaya Ain temankannya. Kak Zah tahu itu trick Adam.

Dee tetap mendesak mummy nya untuk `dapatkan` Adam secepat mungkin. Malah Dee beranikan diri ajak Adam kahwin.

--------------------------------------

Selamat menonton... and Selamat Hari Kemerdekaan ker 55thn...

adiossss

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JUST CLICK ME!!!