Thursday, February 21, 2013

Tip Rumah Tangga : 6 Posisi Seks Melayu Yang Mantap

6 Posisi Seks Melayu Yang Mantap

Salam hari Khamis... hari yg dinanti-nantikan setiap pasangan yg berkahwin... muhaaa ye ker? mama tk ler.. biasa2 jer...huhu so seperti biasa setiap hari khamis mama akan posting mengenai tip2 or info2 tuk pasangan suami isteri yea... kali nie agak 18X yea... lucah tp berinfo yea..
 
Kalau korang pernah baca buku Kamasutra, mesti korang dapat banyak idea untuk posisi-posisi hubungan seks yang boleh korang terokai. Tetapi, antara banyak-banyak posisi seks yang diketahui, terdapat enam posisi seks yang diminati oleh ramai pasangan Melayu.
Berikut disenaraikan posisi seks tersebut.
 
1. Posisi Seks Missionary

Dalam posisi seks missionary, lelaki berada di atas, manakala perempuan berada di bawah. Posisi seks ini adalah posisi seks yang paling banyak di amalkan kerana sudah lumrah sifat lelaki untuk menjadi ketua atau memimpin. Jadi dalam posisi seks ini, lelaki mengetuai, dan “in control”. Posisi seks ini juga memudahkan lelaki memasukkan zakar ke dalam kemaluan pasangannya.
2. Posisi Seks “Woman on top”
Lawan bagi posisi seks misionari, dalam posisi ini, perempuan berada di atas dan lelaki berada di bawah. Perempuan yang akan memainkan peranan dan dalam posisi seks “Woman on Top” ini, perempuan dapat mencari posisi seks yang memberikan mereka kenikmatan yang sempurna.
3. Posisi Seks Mengiring Belakang
Dalam posisi seks mengiring ini, lelaki dan perempuan berada dalam keadaan mengiring. Lelaki akan mendatangi dengan memasukkan zakar ke dalam kemaluan perempuan dari belakang. Dalam posisi seks ini, tangan lelaki bebas untuk bermain dengan buah dada perempuan untuk memberikan kepuasan maksima kepada pasangannya.
4. Posisi Seks Mengiring Berhadapan
Posisi seks ini sama dengan posisi seks mengiring belakang, cuma dalam posisi seks ini, lelaki dan perempuan saling berhadapan. Posisi ini agak sukar jika zakar lelaki agak pendek, dan tidak dapat masuk sepenuhnya ke dalam kemaluan perempuan.
5. Posisi Seks Duduk
Kebanyakkan lelaki menyukai posisi seks duduk ini kerana tubuh perempuan akan jelas kelihatan, terutama buah dada mereka. Posisi seks ini juga membolehkan pasangan saling rangkul merangkul dan bercumbu-cumbuan semasa melakukan hubungan seks.
6. Posisi Seks “Doggie”
Posisi seks doggie adalah posisi seks yang popular, bukan sahaja di Malaysia, tetapi di serata dunia. Dalam posisi ini, kemaluan perempuan menjadi ketat dan lelaki boleh memasukkan zakar sepenuhnya ke dalam kemaluan perempuan.

Adakah anda mempraktikkan posisi seks yang dinyatakan di atas? Atau anda mempunyai posisi seks kegemaran anda dan pasangan anda?

* foto dr google yea...

3 comments:

  1. Isteri saya suka doggie...dia cepat sampai kemuncak..

    ReplyDelete
  2. doggie...feet..

    ReplyDelete
  3. Duduk..bgs bila ada breastmilk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JUST CLICK ME!!!